Την Κυριακή 11 Μαίου,παράλληλα με την γιορτή της μητέρας, γιορτάσαμε και τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του σχολείου. Είκοσι χρόνια 'ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ',είκοσι χρόνια μια αγκαλιά για όλα τα παιδιά,είκοσι χρόνια δίπλα στους γονείς και ιδιαίτερα δίπλα στη μητέρα.Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του σχολείου και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.

Περισσότερα...

Στις 29-4-22014 παρακολουθήσαμε την παράσταση "ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ" από το ομώνυμο βιβλίο του Χάνς Κρίστιαν Αντερσεν. Η παράσταση οργανώθηκε στο θέατρο του σχολείου και τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από τα πολύχρωμα κοστούμια το πλούσιο σκηνικό και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Περισσότερα...

Η είδηση της Αποκριάς έγινε γνωστή σ' όλη την ελληνική επικράτεια. Ξεκίνησε πρώτα από τη μακρινή άγρια Δύση και σιγά-σιγά με σύννεφα αιθαλομίχλης τα νέα μεταφέρθηκαν και στην άγρια Ανατολή. Μια συμμορία άριστα εκπαιδευμένων βρεφονηπιοκόμων και νηπιαγωγών, προσπαθώντας και πάλι να καινοτομήσει, θέλει να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες, παρασύροντας όλους, μικρούς και μεγάλους σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς. Πίσω από τη συμμορία κρύβονται οι δύο αρχηγοί της, που πάντα επικροτούν και ενθαρρύνουν κάθε εγχείρημα των μελών της, καθώς και όλοι οι νεαροί εκπαιδευόμενοι συμμορίτες. Το κρησφύγετο τους βρίσκεται στο ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ, κάπου ανάμεσα στα σύνορα Πανοράματος-Θέρμης. Προσεχώς θα σας ενημερώσουμε για την τύχη των καταζητούμενων και την εξέλιξη των δράσεων τους.

Περισσότερα...

Στα πλαίσια του εορτασμού της "25ης Μαρτίου" ,οργανώθηκαν διάφορες εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου προκειμένου να αναδείξουμε τη σημασία της επετείου. Τα τμήματα των προ-νηπίων και των νηπίων παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα εποχής,χορούς και τραγούδια και ολοκλήρωσαν τις εκδηλώσεις με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου'.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 2-2-2014 ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις TAE KWON DO στο θέατρο του σχολείου .Στις εξετάσεις συμμετείχαν παιδιά από τα τμήματα προ-νηπίων και νηπίων καταφέρνοντας να αποσπάσουν τα χειροκροτήματα όλων,γονιών και κριτών. Υψηλή τεχνική,μεγάλο σθένος και πειθαρχία αποτέλεσαν τα χαρακτηριστικά της προσπάθειας των παιδιών που κατά γενική ομολογία στέφθηκε με τεράστια επιτυχία. Στο τέλος τα παιδιά επιβραβεύτηκαν από τους κριτές ξεχωριστά το καθένα,και τους απονεμήθηκε ο τίτλος των εξετάσεων και το μετάλλιο τιμής ένεκεν για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Περισσότερα...

Κέφι , γέλιο και χορός ήταν τα τρία συστατικά στη συνταγή για την επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων.Η συμμετοχή των γονιών για ακόμη μια φορά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή και τέλεση των εκδηλώσεων. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε του χρόνου και πάλι, με υγεία και περισσότερο κέφι,γέλιο και χορό.

Περισσότερα...

Κάθε χρόνο,την περίοδο των χριστουγέννων οργανώνονται από το σχολείο εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα,οι οποίες έχουν στόχο να μεταφέρουν το μύνημα των χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους και φυσικά να διασκεδάσουν παιδιά και γονείς. Οι μικροί μας φίλοι ,γονείς παππούδες και γιαγιάδες δημιούργησαν κατασκευές,παρακολούθησαν θεατρικό από τις δασκάλες του σχολειου και στο τέλος παρέλαβαν δωράκια από τον Αϊ Βασίλη.

Περισσότερα...

Σε σκηνικό άγριας δύσης και υπό τους ήχους του πιανίστα γιορτάσαμε την τσικνοπέμπτη .Δασκάλες και παιδιά ξεφάντωσαν βιώνοντας μοναδικές στιγμές χορού και διασκέδασης.....Και του χρόνου με υγεία.

Περισσότερα...

Ακολουθήστε μας:

Εγκαταστάσεις Παιδικόραμα

Εξερευνήστε τις εξωτερικές και εσωτερικές εγκαταστάσεις μας.

Εκδηλώσεις

Μάθετε για τις εκδηλώσεις μας.

Τμήματα Παιδικόραμα

Δείτε τα τμήματα του σχολείου μας.