Τα τμήματα των προ-προνηπίων ασχολήθηκαν με τον κόσμο των επαγγελμάτων. Οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν από κοντά επαγγελματίες όπως έναν τεχνικό, παιδίατρο, οδοντίατρο, μουσικό και αστυνομικό. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να τους κάνουμε ερωτήσεις για το επάγγελμά τους, να παρατηρήσουμε τις στολές εργασίας τους και τον εξοπλισμό τους.

Περισσότερα...

Μια μικρή γεύση από τη δική μας μεγάλη οικογένεια. Παιχνίδια, χοροί, κόλπα μαγικά, εξορμήσεις στη φύση, αγκαλιές, αληθινά χαμόγελα, τραγούδια και πολλή πολλή αγάπη συνθέτουν την καθημερινότητά μας και χτίζουν τη σχέση εμπιστοσύνης που επιδιώκουμε να έχουμε με όλα τα παιδιά. Κάπως έτσι ξεκινάμε και φέτος το μεγάλο ταξίδι της ανακάλυψης και σας προτρέπουμε να μας ακολουθήσετε…

Περισσότερα...

ΣΠΟΡΑ Το Φθινόπωρο έφτασε και μαζί μ’ αυτό ξεκίνησαν και οι γεωργικές εργασίες. Έτσι λοιπόν κι εμείς γίναμε μικροί γεωργοί και πήραμε μέρος για άλλη μια φορά στις δουλειές του λαχανόκηπού μας. Σκαλίσαμε τη γη, φυτέψαμε τα μικρά κρεμμυδάκια, δροσίσαμε τα φυτά μας και αναμένουμε την εξέλιξή τους μα και την συγκομιδή τους.

Περισσότερα...

Η πρώτη επίσκεψη στον οπωρώνα του σχολείου μας και συγκεκριμένα στις καρυδιές μας εντυπωσίασε!!! Φορώντας τα γαλοτσάκια μας ραβδίσαμε, μαζέψαμε και αποφλοιώσαμε τον θρεπτικό αυτό καρπό. Στη συνέχεια σπάσαμε και γευτήκαμε τα καρύδια και μάθαμε την ωφέλεια που έχουν για τον ανθρώπινο οργανισμό. Γίναμε μικροί ζαχαροπλάστες και πλάσαμε υπέροχα μπισκότα με καρύδι και μαύρη σοκολάτα.

Περισσότερα...

Η νέα σχολική χρονιά για τα προνήπια άρχισε και μικροί-μεγάλοι, γεμάτοι θετική ενέργεια και όρεξη για πολλές δραστηριότητες, ξεκίνησαν με πρώτη θεματική ενότητα «Η βάπτιση – Το όνομά μου». Συζητήσαμε για την προέλευση του ονόματός μας και κατασκευάσαμε ταμπελίτσα με αυτό.

Περισσότερα...

Ακολουθήστε μας:

Εγκαταστάσεις Παιδικόραμα

Εξερευνήστε τις εξωτερικές και εσωτερικές εγκαταστάσεις μας.

Εκδηλώσεις

Μάθετε για τις εκδηλώσεις μας.

Τμήματα Παιδικόραμα

Δείτε τα τμήματα του σχολείου μας.