Ποιοί Είμαστε

Η Ειρήνη Οικονόμου, απόφοιτη του τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. και ο  Σταύρος Λυκούδης , απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. είναι οι ιδρυτές του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης – Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου «ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ». Είναι σύζυγοι και γονείς τριών παιδιών , του Αλέξανδρου, της Ελένης και του Γιώργου.

Από πολύ νωρίς, πριν ακόμα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, ξεκίνησαν την ενασχόληση τους  με παιδιά ( σε κατασκηνώσεις, αθλητικές ομάδες, παιδικό κέντρο Α.Π.Θ., δημοτικούς σταθμούς). Η αγάπη τους γι αυτά και η πίστη ότι έχουν να προσφέρουν τα μέγιστα στο χώρο της εκπαίδευσης τους οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουν την πρώτη οικογενειακή επιχείρηση το 1994.

Έκτοτε συνεχίζουν να υπηρετούν την προσχολική αγωγή με τον ίδιο ζήλο αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες τους. Συμμετέχουν σε επιμορφωτικές ημερίδες και παιδαγωγικά συνέδρια υποστηρίζοντας τη δια βίου μάθηση. Οργανώνουν ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια, φροντίζοντας για την επιμόρφωση του έμψυχου δυναμικού του σχολείου αλλά και για τη διαρκή ενημέρωση τους σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας. Είναι μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Θεσσαλονίκης & Μακεδονίας - Θράκης.

Ακολουθήστε μας:

Εγκαταστάσεις Παιδικόραμα

Εξερευνήστε τις εξωτερικές και εσωτερικές εγκαταστάσεις μας.

Εκδηλώσεις

Μάθετε για τις εκδηλώσεις μας.

Τμήματα Παιδικόραμα

Δείτε τα τμήματα του σχολείου μας.